Nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet!


De Cooking Bag

De Cooking Bags, die nieuw zijn in onze winkel, worden gemaakt in Ghana van 100% katoen met een vulling van kapok. Je gerecht bereid je zoals je gewend bent, op fornuis/kookplaat, daarna gaat de pan in de Cooking Bag. Door de isolerende werking van de vulling blijft de temperatuur in de pan hoog en gaart je gerecht.
Zowel in Nederland, als in Ghana levert de Cooking Bag veel voordelen op. De smaak- en voedingsstoffen blijven beter bewaard, dus goed voor de gezondheid, goed voor het milieu en zeker nu de energiekosten de pan uitrijzen, goed voor de portemonnee. In Ghana zijn de veiligheid en hygiëne belangrijke pluspunten

Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande link.

https://www.adwuma-ye.com

Nieuwe website

Eindelijk een nieuwe website! Wij vinden hem mooi en duidelijk, maar misschien heb je nog tips of voorstellen voor verbetering. Dat horen wij altijd graag. Via het contactformulier kunt je dit doorgeven en wij kijken dan of we onze website aan kunnen passen.

Blijf op de hoogte

Wil je al ons nieuws direct in je inbox ontvangen? Laat je e-mailadres achter zodat wij je direct op de hoogte kunnen brengen.