Nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet!

Jij warme voeten, zij dan ook!

Onze winkel verkoopt sinds kort ook sokken. Deze komen van Let’s do Goods, een initiatief van Niels Hermus uit Tilburg. Zoals hij zelf zegt: “mensen die afhankelijk zijn van kledinginzameling, en dat zijn er steeds meer in Nederland, krijgen zelden sokken of ondergoed. Uiteraard hebben zij af en toe ook nieuwe nodig.” Zijn organisatie bedacht een geweldig project: zij gaan in alle grotere steden op zoek naar kunstenaars met een verleden op straat, in de verslaving of psychiatrie die sokken willen ontwerpen. Zij hebben inmiddels al 20 kunstenaars gevonden die hier enthousiast op ingesprongen zijn. Voor ieder paar sokken dat verkocht wordt doneert Let’s do Goods een paar aan het Leger des Heils. Het gaat niet alleen om dit goede doel. Ook de kunstenaar achter de sok wordt in de schijnwerper gezet. Op ieder paar sokken in de winkel staat achtergrondinformatie over de kunstenaar en zijn of haar profiel. Zo kunnen ook deze kunstenaars iets met hun talent doen! Ze zijn er in 2 maten; 36-40 en 41-46.

De Cooking Bag

De Cooking Bags, die nieuw zijn in onze winkel, worden gemaakt in Ghana van 100% katoen met een vulling van kapok. Je gerecht bereid je zoals je gewend bent, op fornuis/kookplaat, daarna gaat de pan in de Cooking Bag. Door de isolerende werking van de vulling blijft de temperatuur in de pan hoog en gaart je gerecht.
Zowel in Nederland, als in Ghana levert de Cooking Bag veel voordelen op. De smaak- en voedingsstoffen blijven beter bewaard, dus goed voor de gezondheid, goed voor het milieu en zeker nu de energiekosten de pan uitrijzen, goed voor de portemonnee. In Ghana zijn de veiligheid en hygiëne belangrijke pluspunten

Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande link.

https://www.adwuma-ye.com

Nieuwe website

Eindelijk een nieuwe website! Wij vinden hem mooi en duidelijk, maar misschien heb je nog tips of voorstellen voor verbetering. Dat horen wij altijd graag. Via het contactformulier kunt je dit doorgeven en wij kijken dan of we onze website aan kunnen passen.

Blijf op de hoogte

Wil je al ons nieuws direct in je inbox ontvangen? Laat je e-mailadres achter zodat wij je direct op de hoogte kunnen brengen.