Nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet!


De Cooking Bag

De Cooking Bags, die nieuw zijn in onze winkel, worden gemaakt in Ghana van 100% katoen met een vulling van kapok. Je gerecht bereid je zoals je gewend bent, op fornuis/kookplaat, daarna gaat de pan in de Cooking Bag. Door de isolerende werking van de vulling blijft de temperatuur in de pan hoog en gaart je gerecht.
Zowel in Nederland, als in Ghana levert de Cooking Bag veel voordelen op. De smaak- en voedingsstoffen blijven beter bewaard, dus goed voor de gezondheid, goed voor het milieu en zeker nu de energiekosten de pan uitrijzen, goed voor de portemonnee. In Ghana zijn de veiligheid en hygiëne belangrijke pluspunten

Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande link.

https://www.adwuma-ye.com

De nieuwe Novibkalenders 2023

De kalender en wenskaarten van Oxfam Novib liggen weer in de winkel.

Oxfam Novib staat achter mensen die opstaan voor gelijkheid. Mensen die op hun eigen manier strijden tegen de groeiende verschillen. Tegen onrecht. Tegen klimaatverandering, dat de meest kwetsbaren het hardst raakt. Mensen die opkomen voor eerlijke lonen. Voor het recht zichzelf te kunnen zijn. Zij helpen met geld. Met kennis. Met lef. Met hun duizenden medewerkers en partners. En met hun miljoenen supporters.

De mooie panoramakalender laat mensen zien die op hun manier strijden tegen ongelijkheid; bijvoorbeeld tegen ongelijke verloning of mensen die opkomen voor gelijke rechten. Nu in onze winkel!

We raken al weer een beetje in de kerstsfeer

We hebben heel veel kerstfiguurtjes en kerststallen in de winkel. Deze zijn uit Peru….

Nieuwe website

Eindelijk een nieuwe website! Wij vinden hem mooi en duidelijk, maar misschien heb je nog tips of voorstellen voor verbetering. Dat horen wij altijd graag. Via het contactformulier kunt je dit doorgeven en wij kijken dan of we onze website aan kunnen passen.

Blijf op de hoogte

Wil je al ons nieuws direct in je inbox ontvangen? Laat je e-mailadres achter zodat wij je direct op de hoogte kunnen brengen.