Food

Uiteraard vindt u bij ons koffie en thee, maar ook curries, sauzen, kruiden, broodbeleg, zoetigheid en natuurlijk Tony’s Chocolonely in veel heerlijke smaken.

Cooking Bag

De “New Cooking Bag” komt voort uit een plan om “Slow Cooking” te introduceren in Ghana. De hooikist in een modern, Afrikaans jasje. Een versie die uitstekend werkt en gemaakt van materialen die in Ghana voorhanden zijn. De vulling is gemaakt van kapok, 100% natuurlijk materiaal, met enorme isolerende eigenschappen.

Tony’s Chocolonely

Drie journalisten wilden iets doen aan kindslavernij op Afrikaanse cacaoplantages, maar komen er al snel achter dat een aanklacht tegen de grote chocoladeproducenten weinig zin heeft. Dan maar zelf een chocoladereep ontwikkelen: op weg naar een 100% procent slaafvrije reep.

Curry en andere kruidenpasta’s

Heerlijke kruidenpasta’s om gerechten uit de hele wereld te maken. Allemaal Fair Trade en allemaal lekker. De recepten hebben we ook!

Koffie en thee

Espressobonen, gemalen, goud, mild, decaf, 250 gram, 500 gram of kilopakken. We hebben het allemaal. Bij bedrijven bezorgen wij ook nog.

Verschillende soorten thee, zoals English Blend, Groene thee, Earl Grey en Rooibos.

Kokosmelk en fruit in blik

Kokosmelk voor bij de curries in 200 of 400 ml. Ananasschijven en ananasstukjes 380 gram. Ook verkopen wij Jackfruit; een uitstekende vleesvervanger.

Sauzen en kruiden

Zoete chilisaus, zoetzure chilisaus, ketjap en teriyakisaus.

Broodbeleg

Bij ons broodbeleg vind je honing, chocoladepasta, hagelslag puur en melk. De pindakaas is helaas niet meer verkrijgbaar.

Heb je vragen over deze producten?